Lääkkeet ja apteekkituotteet voi tilata helposti ja turvallisesti verkkoapteekista. Reseptilääkkeiden tilaamiseen tarvitaan sähköinen resepti Kanta-palveluun ja tunnistautumiseen tarvitaan myös verkkopankkitunnukset. On myös mahdollista valtuuttaa toinen henkilö tilaamaan myös reseptilääkkeet puolestaan, mutta hänelle täytyy antaa valtuutus siihen. Lääkkeiden ja apteekkituotteiden tilaus verkkoapteekista on monelle toimiva ratkaisu ja lääkkeiden kotiinkuljetus on mahdollista monelle alueelle. Lue lisää aiheesta tämänkertaisesta kirjoituksesta, toivottavasti viihdyt blogin parissa ja löydät täältä hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa.

Miten tilaan reseptilääkkeet verkkoapteekista

Reseptilääkkeitä tilatessa täytyy aina kirjautua apteekin palveluun sekä tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksilla. Verkkoapteekissa asioimiseen tarvitaan myös sähköinen resepti, joka täytyy olla Kanta-palvelussa, josta apteekissa työskentelevä farmaseutti voi sen tarkistaa. Toinen henkilö voi myös tilata reseptilääkkeet puolesta, mutta hänelle täytyy antaa siihen valtuutus. Lapsen huoltaja, joka on merkitty väestötietojärjestelmään, voi tilata alaikäisen lapsen puolesta reseptilääkkeet verkosta. Myös verkkoapteekista tilatuista lääkkeistä saa KELA-korvauksen, samoin kuin apteekista perinteisellä tavalla ostetuista lääkkeistä. Lääkkeitä on mahdollista ostaa KELA-korvattuna kolmen kuukauden lääkkeet kerralla. Kun verkkoapteekin palveluun rekisteröityy ensimmäisen kerran, täytyy siihen tunnistautua omilla pankkitunnuksillaan ja jatkossa palveluun kirjautuminen on mahdollista omilla palveluun luoduilla käyttäjätunnuksilla. Farmaseutilta saa lääkeneuvontaa myös verkkoapteekissa asioidessa joko soittamalla apteekkiin tai chatissä. Farmaseutti ottaa aina asiakkaaseen yhteyttä ennen reseptilääkkeiden lähettämistä.

Verkkoapteekissa asioiminen voi olla hyvä ratkaisu monessa tapauksessa

Verkkoapteekissa asioiminen helppoa ja toimiva ratkaisu esimerkiksi silloin, kun on muita kiireitä, apteekki on kaukana, sairaana ollessa tai silloin, kun apteekissa asioiminen on jostain syystä hankalaa. Lähes kaikki lääkkeet on mahdollista tilata apteekista, muutamaa rajoitusta lukuun ottamatta. Lääkkeille on valittavissa monia erilaisia toimitustapoja, joka voidaan valita tilauksen yhteydessä. Silloin, kun lääkkeitä ei ole kiireellistä saada, voi ne tilata pakettikuljetuksena ja noutaa haluamastaan noutopisteestä tai apteekista. Lääkkeet voi myös valita toimitettavaksi pikanoudolla, jolloin ne saa apteekista tunnin kuluessa tai ne on mahdollista saada myös kotiin toimitettuna. Lääkkeiden kotiinkuljetus onnistuu erilaisten palveluiden kautta, jonka voi myös itse valita tilausta tehdessä. Kannattaa varmistaa apteekista kuinka nopeasti lääkkeet on mahdollista saada, nopeimmillaan lääkkeet on mahdollista saada saman päivän aikana tilauksesta. Tapiolan Apteekki tarjoaa apteekkituotteiden tilauksen verkosta ja lääkkeiden kotiinkuljetuksen.

jaa